Profile

Join date: Aug 28, 2022

About

Er zijn een paar basisstappen nodig voor het installeren van een nieuwe badkraan, en ze worden allemaal uitgelegd in de instructies die daarbij horen. Om te beginnen, moet u een nieuw handvat krijgen. Je kunt een kit kopen met de handvatten en stelen al inbegrepen. Als je dit alleen doet, wil je voor elk handvat nieuwe stelen kopen. Installeer ze vervolgens op hun plaats met behulp van een verstelbare sleutel. Mogelijk moet u rond de handgrepen breeuwen om de afwerking te beschermen.


Installeer een standaard badkraan


Volg de instructies die daarbij horen om een ​​standaard badkraan te installeren. Deze instructies zijn van toepassing op de meeste standaard kranen, maar kunnen per product verschillen. Sluit om te beginnen de toevoerleidingen aan op de kraanconstructie. Bevestig een elleboog aan de voedingsnippel, die zich 4-1 / 4 inch van de muur uitstrekt. Sluit ten slotte de bovenkant van de klep met een 1/2-inch plug. Nadat u de nieuwe hendel hebt geplaatst, moet de witte keukenkraan montage veilig zijn.


Huur een loodgieter


Nadat je de benodigde onderdelen hebt gekocht, moet je de nieuwe badkraan installeren. Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat je het gebied hebt bereikt via een onafgewerkte muur. Als je deze optie niet hebt, overweeg dan om een ​​loodgieter in te huren om het werk voor je te doen. Een professionele loodgieter kan u tips geven over het installeren van een nieuwe badkraan en douchekop en ervoor zorgen dat de installatie goed wordt uitgevoerd.


Het installeren van een op de vloer gemonteerde badkraan is moeilijk en omvat het openscheuren van muren. Eenmaal gesloten is het installatieproces moeilijk omdat de klep aan de vloer is bevestigd en is aangesloten op warm- en koudwaterleidingen. Bovendien is de vloer over het algemeen betegeld, dus u zult zich moeten voorbereiden op speciaal werk. Als u de positie van de op de vloer gemonteerde badkraan verandert, moet u waarschijnlijk de vloer openscheuren. Het is belangrijk om bekend te zijn met het proces, omdat het verwarrend kan zijn voor een eerste keer.


Meet de lengte van de nieuwe tuit


Om een ​​nieuwe baduitloop te installeren, heb je een grote waterpomptang nodig en een uitloop die over de oude past. Zorg ervoor dat u de lengte van de nieuwe uitloop meet en zorg ervoor dat deze overeenkomt met uw bestaande armaturen. Je hebt ook loodgieterstape nodig, die je in elke bouwmarkt kunt kopen. Als u een stelschroef wilt gebruiken, moet u deze met de sleutel vastdraaien.


Zodra je de stelschroef hebt gevonden, kun je de oude uitloop verwijderen. Sommige badkranen hebben opsteektuiten die op de waterleiding schuiven. Als u een opsteekuitloop heeft, moet u de oude uitloop verwijderen voordat u de stelschroef vastdraait. Voordat u de stelschroef losdraait, plaatst u een washandje over de afvoer van de badkuip. Het daar achterlaten kan leiden tot problemen met het sanitair.


Om een ​​op de vloer gemonteerde badkraan te installeren, moet u de exacte afmetingen van uw vrijstaande badkuip weten. De tuit moet een paar centimeter over de rand van het bad hangen. Meet vervolgens de hoogte van de rand van het bad en installeer de kraan overeenkomstig. Controleer al uw metingen en installatie nogmaals voordat u het bad gebruikt. Het zal u tijd en geld besparen. Als je niet nauwkeurig meet, krijg je een lekkende kraan.

staceyvanbebber873

More actions